Морський Вояж - круїзний туроператор Морський Вояж - круїзний туроператор

Відкриваємо світ разом

Телефонуйте щоб підібрати та забронювати круїз
+38 (095) 413-95-55 | +38 (050)087-82-00

ruua

ЗМІНИ У МАРШРУТАХ MSC CRUISES У ЗИМОВОМУ СЕЗОНІ 2023/2024

02.11.2023

У світлі поточної геополітичної ситуації та для забезпечення безпеки своїх пасажирів та екіпажу компанія MSC Cruises була змушена скасувати зимову програму в Червоному морі на лайнері MSC Orchestra, яка була запланована з 8 листопада 2023 року по 17 квітня 2024 року, через близькість деяких портів заходу до Ізраїлю та низки обмежень у прикордонних країнах, які негативно позначилися б на безпеці та відпочинку пасажирів.

В якості альтернативи пасажирам MSC ORCHESTRA пропонується: 

  1. Пересісти на лайнер MSC OPERA, який виконуватиме маршрут Східна казка. За умови збереження типу каюти та тривалості круїзу буде надана найбільш вигідна ціна (найменша між ціною старого круїзу та ціною нового). Можна вибрати будь-яку дату сезону за наявності місць, крім 21.12.2023, 24.12.2023 (Католицькі Різдва) та 28.12.2023, 31.12.2023 (Новий рік). У разі вибору дат, що належать до Католицького Різдва або Нового року, буде застосовано новий тариф.
    У разі згоди туристів пересісти на MSC OPERA надається бортовий кредит*, який можна буде витратити на борту на будь-які додаткові послуги:
    • Для кают з вікном, балконом, сьютами – SBC 100 € на каюту (50 € для кают сингл)
    • Для кают без вікна – SBC 100€ на каюту (50€ для кают сингл) або up-grade на каюту з вікном (за наявності місць)
    *Бортовий кредит не надається у разі наявності в замовленні іншого бортового кредиту або бонусу, у тому числі пов'язаного з перебронюванням по ваучеру MSC. 
  2. Перенести свій круїз на будь-який опублікований з відправленням до травня 2024 року, який виконуватиме маршрут Перською затокою, Середземномор'ям, Північною Європою та Карибським басейном, доступний в даний час у продажу. За умови збереження типу каюти та тривалості круїзу буде надана найбільш вигідна ціна (найменша між ціною старого круїзу та ціною нового). Можна вибрати будь-яку дату за наявності місць, окрім різдвяних, новорічних та серпневих круїзів. У разі вибору дат, що відносяться до католицького Різдва, Нового року та серпневих, буде застосовано новий тариф. 

У разі відмови пасажирів від запропонованих альтернатив, туристи можуть скасувати свій круїз*.
*Повне повернення вартості круїзу та послуг, що надаються MSC Cruises.

Власні витрати, такі як авіаквитки та послуги заброньовані до / після круїзу, не компенсуються.

Зимова програма на лайнері MSC Sinfonia з 12 листопада 2023 по 15 квітня 2024 також була скасована, оскільки в більшості круїзів головним пунктом маршруту був порт Хайфа в Ізраїлі.
У Гранд Вояжі на лайнерах MSC Virtuosa, MSC Opera та MSC Splendida будуть внесені незначні зміни найближчим часом.

Безпека пасажирів та екіпажу – головний пріоритет MSC Cruises, компанія продовжує стежити за ситуацією і, за необхідності, вноситиме зміни до маршрутів круїзів.