Морський Вояж - круїзний туроператор Морський Вояж - круїзний туроператор

Відкриваємо світ разом

Телефонуйте щоб підібрати та забронювати круїз
+38 (095) 413-95-55 | +38 (050)087-82-00

ruua

Новий лайнер Norwegian Luna від компанії NCL

24.09.2024

Norwegian Cruise Line® (NCL), новатор у сфері круїзних подорожей по всьому світу, сьогодні представила і відкрила для продажу наступну еволюцію свого класу Prima Plus, абсолютно новий лайнер Norwegian Luna™.

Norwegian Luna, 21-й лайнер у флоті NCL, відкрито для бронювання. Починаючи з 4 квітня 2026 року, лайнер відправлятиметься з Маямі в обидва кінці з двома маршрутами по Західному Карибському басейну до Гондурасу, Мексики та Белізу, після чого слідуватимуть семиденні круїзи по Східному Карибському басейну до Домініканської Республіки, Британських Віргінських островів, Віргінських островів США та приватного острова NCL на Багамських островах.

Лайнер Norwegian Luna довжиною 321,8 метр, валовою місткістю 156 300 тонн і місткістю близько 3550 гостей при подвійному розміщенні може похвалитися загальним збільшенням розміру і місткості на 10% у порівнянні з лайнерами класу Prima.

Norwegian Luna порадує гостей ексклюзивною водною гіркою NCL Aqua Slidecoaster, першою у своєму роді гібридною американською гіркою та водною гіркою, яка дебютує наступного року на Norwegian Aqua і стане найдовшою та найшвидшою гіркою в морі. 

На Norwegian Luna також буде цифровий спортивний комплекс Glow Court, що пропонує різноманітні інтерактивні заходи для гостей вдень, а ввечері перетворюється на нічний клуб. Гості також зможуть продовжувати насолоджуватися улюбленими розвагами на борту Norwegian Luna, включаючи The Drop, 10-поверхову гірку вільного падіння NCL, і Stadium, відкритий простір, де пропонуються безкоштовні заходи.

Norwegian Luna також створила нові ресторани та бари класу Prima Plus, такі як Sukhothai, спеціалізований тайський ресторан компанії з широким меню традиційних та креативних пропозицій, а також Indulge Food Hall з 10 різними пунктами харчування, включаючи рослинну локацію Planterie.

Додаткові можливості для гостей на борту Norwegian Luna будуть представлені в 2025 році.