Морський Вояж - круїзний туроператор Морський Вояж - круїзний туроператор

Відкриваємо світ разом

Телефонуйте щоб підібрати та забронювати круїз
+38 (095) 413-95-55 | +38 (050) 087-82-00

ruua

NCL ОТРИМАВ ДВІ НАГОРОДИ VIBE VISTA AWARDS

14.03.2023

Компанія Norwegian Cruise Line здобула дві престижні нагороди за якість напоїв на борту. Лінія була відзначена двома нагородами Vibe Vista Awards 2023: однією за винну програму, а іншою за меню безалкогольних напоїв.

Конференція Vibe 2023, найбільші збори професіоналів індустрії напоїв, та L'Academie Culinaire de France, провідна кулінарна організація, вручили нагороду Vibe Vista Awards компанії Norwegian Cruise line під час щорічного заходу, що відбувся у Сан-Дієго наприкінці лютого.

За останні п'ять років Norwegian Cruise Line здобула дев'ять нагород Vibe Vista Awards. У 2019 та 2022 роках лінія була удостоєна нагороди «Найкраща програма напоїв».

Старший віце-президент Norwegian Cruise Line у готельних справах Марк Анслі сказав: «Основа нашої філософії «гість насамперед» заснована на постійному оновленні бортового досвіду та подальшому розвитку наших відзначених нагородами програм харчування та напоїв».

Vibe Conference заявила, що відзначила винну програму Norwegian Cruise Line за його меню органічних та біодинамічних вин, кураторську програму марочних вин та серію «Знайомство з виноробом», яка пропонує гостям ексклюзивні можливості зустрітися з провідними виноробами, відвідати дегустації вин та вечері з вином. і купувати важко знайти вина. Фактично, минулого місяця Norwegian оголосила, що планує продовжити свою популярну серію Winemaker у сьомому сезоні.

Безалкогольна програма Norwegian для дорослих була відзначена нагородою за меню сухого бару та слабоалкогольні коктейлі, спочатку представлені в пляжному клубі Vibe на новітньому кораблі цієї лінії, Norwegian Prima, який був введений в експлуатацію в серпні 2022 року.

Vibe - це ексклюзивна зона тільки для дорослих, яка також доступна на Norwegian Bliss, Norwegian Breakaway, Norwegian Encore, Norwegian Escape, Norwegian Getaway і Norwegian Joy. Кількість вхідних квитків до VIP-зони обмежена, і їх можна зарезервувати до відправлення круїзу.

КулІнарнІ почестІ

L'Académie Culinaire de France нещодавно прийняла до своєї організації двох офіційних осіб Norwegian Cruise Line. На церемонії, що відбулася у французькому консульстві в Нью-Йорку, були введені на посаду директор з кулінарних операцій Ерік Білодо та шеф-кухар флоту Патріс Мік.

Білодо допомагає з роботою готелю і є шеф-кухарем-кондитером лінії, а Мік допомагає з кулінарними операціями, а також з навчанням та розвитком суднових кулінарів згідно круїзної лінії.

Анслі з Norwegian Cruise Line додав: «Ми дуже раді поділитися досягненнями наших досвідчених бортових кулінарів та професіоналів з напоїв, таланти яких постійно демонструють прагнення NCL до досконалості та інновацій у створенні унікальних гастрономічних вражень для наших гостей».

Організація набирає професіоналів кулінарії на основі їхнього досвіду, кар'єри, пристрасті до французької кухні та прихильності до кулінарної освіти. Попередніми призовниками Norwegian Cruise Line були корпоративний виконавчий шеф-кухар Дідьє Лайхёг та старший директор кулінарії Крістіан Прач.