Морський Вояж - круїзний туроператор Морський Вояж - круїзний туроператор

Відкриваємо світ разом

Телефонуйте щоб підібрати та забронювати круїз
+38 (095) 413-95-55 | +38 (050) 087-82-00

ruua

BELLA. FANTASTICA ЧИ AUREA - КАЮТУ З ЯКОЮ МОЖЛИВІСТЮ ВИБРАТИ?

25.04.2023

MSC Cruises пропонує три різні «враження», які називаються Bella, Fantastica та Aurea. Кожен з них має різні переваги та різну ціну, тому ви можете вирішити, чи ви хочете бюджетний круїз або заплатите трохи більше за безліч додаткових послуг.

 

Що таке MSC Bella?

Можливість Bella від MSC Cruises – це стандартний круїзний пакет без додаткових витрат. Ви отримаєте все, що очікуєте від круїзу: проживання, харчування, розваги, а також користування дитячими клубами та вигодами для відпочинку.

Що входить в досвід Bella?

Розміщення

З досвідом Bella ви не можете вибрати номер каюти, і вона буде розташована десь у менш бажаних місцях корабля, наприклад, прямо в передній частині, прямо в задній частині або в якомусь галасливому місці, наприклад, прямо над нічним клубом.

Каюти Bella з балконом іноді мають обмежений вигляд або можуть бути в місцях, схильних до вітру або тіні.

Як ви можете бачити на наступній фотографії, балкони Bella мають металеві фасади, тому якщо у вас є діти віком близько шести років або молодші, вони не зможуть бачити вулицю. Через це у них може виникнути спокуса залізти туди.

Деякі каюти Bella так само гарні, як Fantastica каюти. Перевірте план палуб, перш ніж ухвалити рішення.

Якщо ви хочете змінити свою каюту Bella або бронювання, з вас стягуватиметься адміністративний збір.

Їжа та напої

Завдяки досвіду MSC Cruises Bella ви зможете безкоштовно повечеряти в буфеті або в одному з основних обідніх залів, а також, якщо хочете, поїсти у спеціалізованих ресторанах за додаткову плату.

Ви також можете замовити пакет напоїв зі знижкою при бронюванні круїзу. Якщо ви не забронюєте його під час бронювання круїзу, ви не отримаєте знижки.

Розваги

Завдяки досвіду Bella ви зможете безкоштовно користуватися басейнами, тренажерним залом, спортивними спорудами та дивитися вистави у театрі. Ваші діти можуть відвідувати заняття у дитячому клубі щодня без додаткової оплати.

Бали лояльності

Який би досвід ви не обрали, ви зароблятимете бали MSC Voyagers Club, які дозволять вам отримати знижки та привілеї на майбутні круїзи.

До яких типів кают відноситься досвід Bella?

Ви можете вибрати Bella при бронюванні внутрішньої каюти, каюти з вікном або балконом. Досвід Bella не поширюється на сьют.

Що таке MSC Fantastica?

Досвід Fantastica – це оновлення стандартного пакета MSC Cruises. За додаткову плату ви отримаєте низку привілеїв, таких як каюта в кращому місці, кращий вибір обідніх місць та гнучкіші умови бронювання.

Що входить в пакет MSC Fantastica?

Розміщення

Коли ви перейдете на Fantastica, ви зможете вибрати розташування каюти, але ви, як і раніше, не зможете вибирати з найбільш бажаних зон лайнера - це зарезервовано для Aurea.

Якщо ви зробите неправильний вибір каюти, ви зможете її змінити безкоштовно. Якщо MSC Cruises доведеться змінити номер вашої каюти з виробничих причин, вони нададуть вам підвищення класу обслуговування.

Якщо ви хочете змінити дати круїзу або маршрут, ви можете зробити це один раз безкоштовно. Однак вам потрібно буде зробити це щонайменше за один місяць до від'їзду, а нова дата має бути в межах трьох місяців від початкової. Ви також повинні знати, що ви не зможете змінити лайнер, а лише дату та маршрут.

Їжа та напої

Раніше, крім харчування в буфеті та основних ресторанах, якщо ви обирали досвід MSC Cruises Fantastica, ви також могли безкоштовно замовити сніданок у каюті.

Тим не менш, хоча раніше гості Fantastica могли отримувати безкоштовну доставку до каюти протягом дня і просто платити за продукти, тепер вони також повинні платити за доставку близько 4 доларів.

Якщо ви виберете досвід Fantastica, ви можете запросити час обіду, але це залежить від наявності можливості. Таким чином, компанія не гарантує, що побажання буде задоволене.

А в 2022 році для гостей Fantastica було додано ще одну перевагу: тепер вони також отримують 20% знижку на пакет у фірмових ресторанах.

Розваги

Як і у випадку з Bella, ви зможете безкоштовно користуватися басейнами, тренажерним залом, спортивними спорудами та дивитися вистави у театрі. Більше немає жодних додаткових заходів, таких як уроки кулінарії та уроки іноземної мови для дітей, які проживають у Fantastica.

Бали лояльності

Який би досвід ви не обрали, ви зароблятимете бали MSC Voyagers Club, які дозволять накопичувати бали для отримання привілеїв на майбутні круїзи.

На які типи кают поширюється досвід Fantastica?

Ви можете підвищити категорію обслуговування до рівня Fantastica, забронювавши каюту будь-якого типу, включаючи внутрішню каюту, з балконом та каюту з вікном.

В чому різниця між Bella і Fantastica?

При оновленні з Bella до Fantastica ви отримаєте:

  • Вибор розташування каюти
  • Безкоштовне обслуговування номерів під час сніданку
  • Вибір обідніх місць (за наявності)
  • Можливість безкоштовно змінити каюту, дату круїзу чи маршрут
Що таке досвід MSC Aurea?

Досвід Aurea – найкращий пакет MSC Cruises. За додаткову плату ви отримаєте доступ до ексклюзивних зон лайнера, пріоритетну посадку та спа-процедури зі знижкою. Однак MSC Cruises більше не пропонує безкоштовних напоїв для гостей Aurea.

Що включає досвід MSC Aurea?

Розміщення

Досвід Aurea компанії MSC Cruises дозволяє отримати каюту з балконом або сьют у найкращих зонах лайнера. У каюті гостей чекатимуть плюшеві капці та халат, а також вибір подушок, щоб ви могли добре виспатися.

Їжа та напої

У попередні роки основною перевагою пакету Aurea було те, що гості отримували безкоштовний Easy drink. Це давало їм право на безкоштовне розливне пиво, домашні вина, вибрані спиртні напої та коктейлі, безалкогольні напої, фруктові соки, воду у пляшках та класичні гарячі напої.

З 2022 року MSC Cruises відмінила пакет безкоштовних напоїв для гостей Aurea. Натомість гості отримають «вітальний пакет» із просіком та шоколадом у номері в день посадки.

Досвід MSC Aurea також дає гостям можливість скористатися програмою My Choice у ресторанах, а також знижку 20% на попередньо оплачений обідній фірмовий пакет. Крім того, у таких гостей буде безкоштовна доставка в каюту 24 години на добу, але за самі продукти, які гості замовляють платити все ж таки доведеться (за винятком сніданку, який, як і для гостей каюти Fantastica, безкоштовний).

Розваги

Досвід Aurea надає дорослим гостям доступ до ексклюзивної сонячної палуби. Пасажири цих кают також отримують пакет Wellbeing, який включає доступ до термальної зони спа-салону протягом усього круїзу, де вони можуть відвідати сауну, парову лазню та джакузі.

З 2022 року гості Aurea більше не отримують безкоштовний Wellness package. Раніше він включав вітальний коктейль у спа-центрі, приватну консультацію лікаря MediSpa, 50-хвилинний масаж та сеанс у солярії. Натомість гостям доступна знижка 40% на спеціальний передплачений пакет спа-послуг або знижка 10% на будь-які інші спа-процедури.

Послуги

Гості Aurea отримують пріоритетну посадку (окрема зона реєстрації) та здачу багажу в день посадки. Однак під час круїзу у них немає VIP-черги в гостьовому сервісі або інших пріоритетних послуг.

Бали лояльності

Який би досвід ви не обрали, ви зароблятимете бали MSC Voyagers Club, які дозволять вам отримувати знижки та привілеї на майбутні круїзи.

На які типи кают поширюється досвід Aurea?

Досвід MSC Aurea доступний лише для гостей, які проживають у каютах з балконом або сьютами.

В чому різниця між Fantastica и Aurea?

При оновленні з Fantastica до Aurea ви отримаєте:

  • Вибір кращих кают з балконом та люксів
  • Вітальний просеко та шоколад
  • Меню подушок
  • Вечеря у спеціальному ресторані або у зручний для вас час
  • Доступ до термальної зони спа-салону та ексклюзивний солярій Top Exclusive.
  • Спа-процедури зі знижкою
  • Пріоритетна посадка.
Який досвід MSC краще? 

Вартість підвищення класу обслуговування з Bella до Fantastica або Aurea варіюється від круїзу до круїзу та може змінюватися з часом.

Плата за підвищений рівень обслуговування стягується з людини, але це стосується тільки дорослих у вашій каюті.

Переваги MSC Fantastica:

    • Вибір розташування каюти
    • Безкоштовне обслуговування кают під час сніданку
    • Вибір зміни харчування
    • Знижка 20% на передоплачений фірмовий обідній пакет
    • Можливість змінити номер, дату круїзу чи маршрут

Переваги MSC Aurea:

  • Все також, що і для Fantastica+
  • Вітальний просеко та шоколад
  • Меню подушок
  • Харчування у спеціальній зоні з гнучким графіком
  • Доступ до термальної зони спа-центру та ексклюзивний солярій Top Exclusive.
  • Спа-процедури зі знижкою
  • Пріоритетна посадка

Привілеї MSC Cruises, які ви більше не можете отримати (видалені 2022 р.)

  • Безкоштовний пакет напоїв для гостей Aurea
  • Безкоштовний масаж, солярій та коктейль для гостей Aurea
  • Безкоштовна доставка їжі та напоїв у каюту за сніданком
  • Додаткові заняття для дітей
  • Віртуальний помічник ZOE
  • Безкоштовне фото

Оскільки MSC Cruises значно скоротила пільги з 2022 року, ви повинні добре подумати, перш ніж переходити з Bella на Fantastica або Aurea.

Коли переходити на Fantastica

1. Якщо вас не влаштовує вибір каюти Bella
Подивіться на каюти, які вам пропонують з Bella. Якщо вам не подобається жодна з них, вам, мабуть, слід подумати про перехід на Fantastica для більшого вибору.

2. Якщо час обіду важливий
У MSC Cruises друга вечеря зазвичай починається близько 20:30, а це означає, що ваша трапеза навряд чи закінчиться до 22:00, а можливо, і до 23:00. Якщо ви подорожуєте з дітьми, ви навряд чи це знайдете прийнятним.

Хоча ви можете поговорити з метрдотелем першого вечора і попросити раніше повечеряти, немає жодної гарантії, що вони зможуть зробити це за вас, навіть якщо у вас є маленькі діти.

Коли переходити на Aurea

1. Якщо ви ненавидите битися за шезлонги
На деяких лайнерах MSC Cruises інші гості бронюють шезлонги із рушниками на весь день. А це означає, що шезлонгів на всіх не вистачає. Якщо ви маєте доступ до ексклюзивної сонячної тераси для гостей Aurea, це не повинно бути проблемою.

Однак важливо відзначити, що діти не допускаються до спа-салону або на приватну сонячну терасу. Якщо з вами є діти, ви зможете користуватися цими зонами лише тоді, коли ваші діти перебувають у дитячому клубі. Ви повинні бути вільними від дітей, щоб дійсно максимально використати можливості Aurea.

2. Якщо ви любите вечеряти у різний час
В один день ви можете повечеряти о 18:00 відразу після екскурсії, в інший - полежати на сонечку до 20:00, підготуватися протягом години, а потім поїсти о 21:00. Пакет Aurea дозволяє зробити це з можливістю гнучкого харчування.