Морський Вояж - круїзний туроператор Морський Вояж - круїзний туроператор

Відкриваємо світ разом

Телефонуйте щоб підібрати та забронювати круїз
+38 (095) 413-95-55 | +38 (050) 087-82-00

ruua

MSC HAPPY DINNERS І MSC FUN TIME DINNERS - ОСОБЛИВОСТІ ПРОГРАМ ДЛЯ ДІТЕЙ

24.04.2023

На борту всіх лайнерів MSC доступні програми MSC Happy Dinners та MSC Fun Time Dinners. З введенням Happy Time та Fun Time, а також розширеною програмою дитячого клубу, в якій батьки, діти та персонал грають разом, мандрувати всією родиною стало простіше.

MSC Cruises Poesia kids playground

Happy Dinners

Спеціальна програма, за якою дітям подають вечерю з дитячого меню, поки батьки насолоджуються першими стравами. Однак, коли діти закінчили, їм більше не потрібно терпляче чекати, доки закінчать дорослі. У MSC Happy Dinners дітей забирають спеціалізовані співробітники Дитячого клубу, коли вони закінчують, а потім можуть вільно веселитися з друзями свого віку, залишаючи батьків неквапливо насолоджуватися різними стравами і вином.

Fun Time Dinner

У рамках MSC Fun Time Dinners діти обідають в окремій, спеціально оформленій зоні ресторану зі шведським столом разом із командою аніматорів, а потім розважаються в міні-клубі та клубі Junior, тоді як батьки насолоджуються вечерею наодинці, забираючи дітей, коли вони втомилися. . Щовечора діти віком від 3 до 11 років можуть обідати разом із командою аніматорів та їх новими друзями. Три з цих вечорів є тематичними вечірками — Вітальна вечірка, Італійська вечірка та Прощання та вечірка з нагоди дня народження, а чотири вечері MSC Fun Time Dinners весело від початку до кінця! Послуги MSC Happy Dinners та MSC Fun Time Dinner тепер доступні безкоштовно на всіх лайнерах круїзної компанії. Fun Time Dinners призначений для дітей віком від 3 до 11 років. Батьки повинні заздалегідь зареєструвати своїх дітей у міні-клубі або клубі Junior та заповнити спеціальні «купони на вечерю».

Подовжені години роботи дитячого клубу

MSC Cruises також продовжила години роботи програми Kids Club. Щоранку з 9 до 10, а тепер і з 17 до 18 години MSC Cruises пропонує спеціальну програму, призначену для немовлят та малюків віком від 10 місяців до 3 років, щоб вони могли провести час зі своїми батьками за підтримки персоналу MSC Kids' Club . Співробітники організують спеціальні ігри та заходи, призначені спеціально для найменших гостей MSC та їхніх батьків, у тому числі ігри з кубиками, музичні ігри, дитячі дискотеки, головоломки та малювання. Мами, тати та діти будуть посміхатися протягом усього дня завдяки Happy Dinners, Fun Time Dinners, продовженим годинникам та дивовижному вибору заходів, спеціально розроблених для сімей на борту флоту MSC.