Морський Вояж - круїзний туроператор Морський Вояж - круїзний туроператор

Відкриваємо світ разом

Телефонуйте щоб підібрати та забронювати круїз
+38 (095) 413-95-55 | +38 (050)087-82-00

ruua

НОВИЙ КРУЇЗНИЙ ЛАЙНЕР MSC ПОЧИНАЄ ХОДОВІ ВИПРОБУВАННЯ

21.04.2023

MSC Euribia, новий сучасний круїзний лайнер класу Meraviglia Plus для MSC Cruises, відправився на чотириденні випробування для перевірки своїх систем, перш ніж він буде доставлений MSC Cruises в кінці травня.

Після церемонії присвоєння імені у червні судно вирушить у серію круїзів до Норвезьких фіордів з Німеччини. Ходові випробування знаменують останній крок перед остаточною доставкою MSC Cruises.

MSC Euribia є першим у своєму класі, двигун якого оснащений екологічно чистою силовою установкою, що працює на зрідженому природному газі (ЗПГ), акустичними системами для захисту дикої природи та сучасними джерелами енергії та системи ефективності.

MSC Euribia розпочав чотириденні ходові випробування 18 квітня 2023 року, а наприкінці травня буде доставлений своєму власнику, італо-швейцарській компанії MSC Cruises. Побудований Chantiers de l'Atlantique в Сен-Назері, MSC Euribia пливе біля берегів Франції, в Біскайській затоці, з екіпажем, що перевіряє максимальні кути повороту відповідно до минулого курсу корабля.

Ходові випробування, один з останніх кроків у будівництві та розгортанні нового круїзного лайнера, є важливим етапом у процесі збирання, щоб переконатися, що він готовий до експлуатації, а всі системи працюють з максимальною продуктивністю.

Ці випробування, які проводять представники верфі в присутності капітана корабля, перевіряють такі системи, як двигун і силові установки, кермовий механізм та технічні системи. Під час ходових випробувань судно нерідко розганяють до максимальної швидкості та меж рульового управління, щоб забезпечити безпеку корабля для плавання з гостями.

Якщо MSC Euribia не досягне очікуваних і контрактних даних по швидкості, потужності двигуна і т. д., круїзна компанія може запросити верф внести необхідні корективи. Круїзний лайнер повернеться до Chantiers de l'Atlantique 22 квітня.

МаршруТИ ТА круЇзИ

Після доставки MSC Euribia відправиться до Копенгагену, Данія, на церемонію присвоєння імені 8 червня 2023 року. Звідти вирушить до круїзу з Кіля, Німеччина. Лайнер зайде до Копенгагену, Данія; Флам, Норвегія; Олесунн, Норвегія; Хеллесільт, Норвегія; Хаугесунн, Норвегія; і назад в Кіль, Німеччина.

З жовтня судно почне здійснювати круїзи Західною Європою, що дозволить гостям вирушати на борт з будь-яких портів, до яких заходить судно. У розкладі круїзів Гамбург, Німеччина; Роттердам (Амстердам), Голландія; Зебрюгге (Брюгге), Бельгія; Гавр (Париж), Франція; Саутгемптон, Англія; та Гамбург, Німеччина.

З січня 2024 року маршрути включатимуть кілька більш тривалих рейсів, включаючи заходи на Канарські острови, до Португалії, Іспанії, Франції та Мадейри.

Судно класу Meraviglia Plus з валовою місткістю 183500 тонн є другим кораблем круїзної лінії, що працює на ЗПГ після MSC World Europa. Судно розраховане на розміщення 6334 гостей на одному з найбільш екологічно чистих круїзних лайнерів у світі.

ЕКОЛОГІЧНІ ДОСЯГНЕННЯ

MSC Euribia, названий на честь стародавньої богині Єврібії, яка використовувала вітер, погоду та сузір'я для підкорення морів, стане одним із найбільш екологічно просунутих кораблів флоту MSC Cruises, поряд із MSC World Europa.

MSC Euribia - перше судно у своєму класі, оснащене силовою установкою, що працює на ЗПГ, що робить його більш екологічним круїзним судном, ніж судна, що працюють на морському дизельному паливі.

Судно оснащене системами очищення стічних вод, управління відходами та енергоефективності. Він також має можливість підключення до джерела живлення від берега до корабля та системи керування підводним випромінюваним шумом, призначені для зниження будь-якого впливу на морських ссавців.