Морський Вояж - круїзний туроператор Морський Вояж - круїзний туроператор

Відкриваємо світ разом

Телефонуйте щоб підібрати та забронювати круїз
+38 (095) 413-95-55 | +38 (050) 087-82-00

ruua

ДИТЯЧІ КЛУБИ MSC GRANDIOSA

13.04.2023

Це вичерпний путівник новими дитячими клубами MSC Grandiosa. Компанія MSC відзначена нагородами та визнана круїзними критиками найкращою круїзною лінією для сімей, а також визнана найкращим сімейним круїзом за версією Wave Awards. У цьому огляді дитячого клубу MSC Grandiosa ви можете побачити веселі кімнати та дитячі простори, які є в Grandiosa. Номери функціональні, світлі та дуже красиво оформлені.

Є 5 ДИТЯЧИХ РОЗВАЖАЛЬНИХ КЛУБІВ ДЛЯ РІЗНИХ ВІКІВ

Дитячий клуб на борту Grandiosa ідеально підходить для дітей різного віку. Круїзи MSC об'єднуються на кожному круїзному лайнері з провідними брендами дитячих іграшок, такими як Lego та Chicco.

На борту є 5 дитячих клубів MSC Grandiosa Kids Club від немовлят до підлітків 17 років. Аквапарк називається «Дикий ліс», а також є спортивна та підліткова зони. Зони дитячого клубу призначені винятково для дітей.

Дитячий клуб Chicco MSC Grandiosa

Бебі-клуб Chicco — це бебі-клуб для малюків і малюків у віці від 1 до 3 років. Ця гарна кімната сповнена іграшок від провідного бренду Chicco. Це безкоштовна послуга для всіх найменших.

MSC Gramdiosa Babytime  призначений для того, щоб батьки могли якісно проводити час зі своїми малюками. Ця розважальна зона наповнена сенсорними іграшками, що розвивають, обраними дослідницьким центром Osservatorio Chicco Baby.

MSC Babycare на борту — це послуга ясел, яка дає вам можливість залишити своїх дітей у міні-клубі. Тут їх наглядить кваліфікований персонал, який дозволить їм пограти.

Клуб з догляду за дітьми підлягає попередньому бронюванню та має обмежену кількість місць для дітей у віці від 1 до 3 років (за додаткову плату).

Міні-клуб MSC Grandiosa

Міні-клуб - це дитячий клуб для дітей віком від 3 до 6 років. Ця добре спроектована кімната сповнена творчих ігор, включаючи Duplo Lego!

Ігрова кімната MSC Magic Lego - чудове місце для дітей у віці. Протягом дня заплановано заходи з великою кількістю можливостей, щоб мати вільний час та будувати. На чарівній кухні вони можуть приготувати собі їжу за допомогою рольової гри. У кімнаті Lego представлені новітні іграшки Duplo Lego для творчих ігор.

Юніор-клуб MSC Grandiosa

Дитячий клуб MSC - це дитячий клуб MSC для дітей віком від 7 до 11 років, в якому є набір Lego! Високоякісні веселі ігри та досвід, які допоможуть вашій дитині у навчанні. Лего-кімната - це простора кімната, де ваші діти можуть досліджувати та розважатися. Також є кімната для розповідання історій зі змінними історіями на чарівній стіні.

Клуб молодих підлітків на MSC Grandiosa

Клуб молодих підлітків - це підлітковий клуб для молодих підлітків. Ми всі знаємо, що підлітки занадто круті, щоб проводити час з нами, дорослими, тому цей класний модний район ідеально підходить для них, щоб розслабитись. У планувальнику є розклад із високою енергією, і є багато шансів витратити цю вільну енергію. Ви знайдете настільний теніс, настільні ігри, ігри з м'ячем, спортивні заходи та безліч тімбілдінгів. За бажанням вашої дитини також доступні ігрові модулі з усіма різними консолями, такими як Xbox, Nintendo та Playstation. Це просторе приміщення повністю призначене для підлітків від 12 до 14 років.

Підлітковий клуб на горищі

Підлітковий клуб MSC Teen Club призначений для підлітків від 15 до 17 років. Горище користується таким успіхом у дітей, що вони справді почуваються дорослими. Вони мають величезний майданчик для нічних дискотек, ігрова кімната, кінотеатр та прохолодні місця для зустрічей вдень. Оригінальна конструкція дозволяє розсувати стіни у різний час, щоб змінити площу. Вдень це ігрова зона та зона відпочинку, а вночі кімната для вечірок та безалкогольний бар. У цій незалежній кімнаті підлітки почуваються важливими.

У дитячій зоні на MSC Grandiosa є й інші кімнати, наприклад, ігрова, де діти можуть пограти зі своїми новоспеченими друзями на своє задоволення. Завдяки безлічі ігор, таких як настільні ігри та лабораторія Nintendo, що втілює ігри в життя.

Послуги дитячого клубу

Happy Dinner — це послуга дитячого клубу для батьків та їхніх дітей. Ця вечеря призначена для батьків, щоб розслабитися, поки їх малюків забирають із-за столу та супроводжують до міні-клубу або клубу для юніорів після їжі. Це означає, що ваші діти можуть пообідати з вами, а також насолодитися дитячим основним меню, перш ніж піти та повеселитися на самоті. (Строго бронювання тільки зі співробітником до 16:00).

Fun time dinner. Якщо батьки вирішили влаштувати розслаблюючу вечерю на самоті, вони можуть зробити це, скориставшись сервісом «Весела вечеря». Дозвольте дітям розважитись персоналом дитячого клубу, який відведе їх у свою зону основного обіднього буфету, перш ніж вирушити до дитячого клубу.

Безкоштовні дитячі екскурсії. Якщо ви бажаєте зробити безкоштовну екскурсію для дітей, ви можете залишити своїх дітей на борту. Ваші діти будуть грати весь день, їсти в буфеті, а також весело проводити час. Цей захід має бути заброньований за один день.

Дитячий клуб Розважальні заходи на MSC Grandiosa

Є щоденні круїзи для дітей, котрі планують розваги на весь день. На MSC Grandiosa вони почали нові види діяльності.

Танцювальна команда MSC. Танцювальна команда співпрацює з Фрімантлом, продюсерською компанією, що стоїть за телевізійними шоу талантів, включаючи серіали «Ідоли», «Х-фактор» та «Має талант». Досвід MSC Dance Crew полягає в тому, що команди віком від 12 до 17 років борються за титул танцювальної команди року.

Академія дронів. Академія дронів проходить у спортивному комплексі MSC Grandiosa. Ця високотехнологічна і енергійна естафета дронів оживає вночі завдяки флуоресцентним ефектам і дронам, що світяться. Ваші діти будуть навчені своїм навичкам пілотування дронів, перш ніж змагатися у командах, щоб мчати по арені, долаючи перешкоди у найкоротші терміни.

Spy Mission. Нова Grandiosa також має шпигунську місію. Діти можуть розгадувати унікальні сюжетні лінії та дотримуватися підказок, щоб розгадувати таємниці. Є шанс виграти безліч призів MSC Cruises. Цей унікальний досвід змішує грані між реальністю та вигадкою, а ігри проходять по всьому кораблю, щоб розгадати унікальні історії.

Аквапарк MSC Grandiosa Wild Forest

MSC Grandiosa має фантастичний аквапарк для дітей під назвою Wild Forest Aquapark. У цьому чудовому районі у стилі джунглів є дитяча водна стрілялка та дитячий басейн глибиною 0,5 метра. Діти можуть промокнути на міні-гірках та відрах, які перекидаються вам на голову.

Гімалайский міст MSC Grandiosa

Гімалайський міст — ще одна чудова нагода для дітей зайнятися спортом на свіжому повітрі. Дітям буде весело дертися по Дикому лісі, як маленька мавпочка мостом, будучи надійно пристебнутими. Перетинайте хиткі мости та уникайте бризок води внизу.

Водні гірки

Три водні гірки у Дикому лісі просто дикі! Це буде захоплюючий досвід гонок із друзями по величезних зелених трубах джунглів під сонцем.