Морський Вояж - круїзний туроператор Морський Вояж - круїзний туроператор

Відкриваємо світ разом

Телефонуйте щоб підібрати та забронювати круїз
+38 (095) 413-95-55 | +38 (050) 087-82-00

ruua

У 2023 РОЦІ З'ЯВЛЯТЬСЯ НОВІ КРУЇЗНІ ЛАЙНЕРИ

09.02.2023

Щороку з'являються нові круїзні лайнери, але 2023 виглядає особливо захоплюючим.

Основним моментом є один новий круїзний лайнер Carnival (з американськими гірками) і кілька нових лайнерів від MSC Cruises, як в основний, так і вперше в категорії розкоші.

Інші круїзні лайнери, на які варто звернути увагу: останній з кораблів класу Celebrity Edge, Celebrity Ascent; другий корабель класу Prima від NCL, Norwegian Viva і Resilient Lady, наступний «леді-корабель» від Virgin Voyages.

Любителям розкішних круїзних лайнерів також є чого чекати. Regent Seven Seas випустить Seven Seas Grandeur, мета якого підняти планку розкоші в океані. Silversea отримає перший корабель нового класу Silver Nova. Oceania також випустить свій перший лайнер за більш як десятиліття, Oceania Vista.

Нарешті, тенденція до експедиційних круїзних лайнерів, яка розпочалася у 2019 році та посилилася у 2021 та 2022 роках, продовжиться з кількома новими спорудами, включаючи другий корабель Seabourn Expedition, Seabourn Pursuit.

Ось деякі з нових круїзних лайнерів, які заслуговують на увагу, дебют яких запланований на 2023 рік.

НОВИЙ КОРАБЛЬ CARNIVAL CRUISE LINE CARNIVAL JUBILEE ПРОДОВЖУЄ УСПІХ КЛАСУ Excel 

Слідом за Carnival Mardi Gras 2021 року та Carnival Celebration 2022 року, Carnival Jubilee дебютує в Галвестоні в грудні 2023 року і миттєво стане найбільшим кораблем Carnival в порту Техасу.

Що робить Carnival Jubilee захоплюючим, так це американські гірки Bolt на борту, а також всі розширені версії фаворитів Carnival, такі як величезні Burgers Guy, відкритий майданчик Patio на палубі 6 та двоповерховий тики-бар у стилі Red Frog. Цей клас кораблів Carnival також має тематичні райони; очікуйте, що у Джубілі буде принаймні один, який відрізняється від його братів та сестер.

MSC Euribia ПРОДОВЖУЄ ЗДІЙСНЮВАТИ РІСТУ ЛІНІЙКИ

MSC Cruises продовжує швидке розширення в 2023 році не з одним, а з двома круїзними лайнерами, один з яких знаменує дебют розкішної експедиційної круїзної лінії (докладніше про це пізніше).

MSC Euribia прибуде в червні 2023 року. Судно з 6334 пасажирами працюватиме на зрідженому природному газі та стане третім судном у класі Meraviglia-Plus. Хоча подробиць про корабель поки мало, чекайте, що він нагадуватиме споріднені кораблі MSC Grandiosa і MSC Virtuosa.

Celebrity Ascent стане новИм круЇзнИм лайнером Celebrity

Останній із популярних кораблів класу Edge, Celebrity Ascent, дебютує у грудні 2023 року. Очікуйте побачити функції, які стали популярними на Celebrity Edge і Celebrity Apex, такі як рухлива палуба Magic Carpet, яка виконує потрійну функцію ресторану, бар і зона посадки.

Нескінченні балкони також будуть частиною міксу. На Celebrity Ascent лінійку поставлять перші, розроблені спеціально для індивідуальних мандрівників. Життя в люксах також отримує імпульс завдяки віллам Icon та Edge, останнім з приватними невеликими басейнами, а також великому комплексу Retreat.

У Norwegian Viva БУДЕ ГОНОЧНА ТРАСА, ДВІ ГІРКИ ВІЛЬНОГО ПАДІННЯ І ВЕЛИКА ГАВАНЬ

Після прибуття у серпні 2023 року Norwegian Viva стане другим судном у класі Prima від NCL з функціями, які імітують ті, що дебютують на Norwegian Prima у 2022 році. Любителям гострих відчуттів сподобається велика та найкраща гоночна траса для картингу, яка проходить навколо вирви корабля. , а також кидати сухі слайди, які змусять вас кричати.

Як і Norwegian Prima, Norwegian Viva розмістить The Haven – комплекс кораблів усередині корабля NCL – у задній частині корабля. Це угруповання зробить The Haven більш відокремленим, а також дозволить зібрати в одному місці спеціальні привілеї тільки для люксів, таких як приватний басейн, сонячна тераса, ресторани та бари.

RESILIENT LADY ПРИНОСИТЬ ДЕВНІ ПОДОРОЖИ НА ГРЕЦЬКІ ОСТРОВИ

Resilient Lady , третій із «жіночих кораблів» Virgin Voyages, вирушить до круїзів тільки для дорослих навесні 2023 року. Корабель з 2770 пасажирами буде мати аналогічний дизайн та відношення до Scarlet Lady та Valiant Lady. На вас чекають веселі вечірки, смачна їжа та безліч можливостей для детоксикації та ретоксикації.

Resilient Lady проведе свій перший сезон на грецьких островах, а потім вирушить до Австралії на літо Down Under.

РОЗКІШНІ І МАЛІ КОРАБЛІ, ЯКІ НАС ЧЕКАЮТЬ У 2023 РОКУ

VIKING SATURN ПРОДОВЖУЄ СЕРІЮ ДОСЯГНЕНЬ Viking Ocean

Viking Ocean Cruises придумала формулу успіху для своїх невеликих суден на 930 пасажирів, і ми знаємо, що Viking Saturn продовжить цю модель. Дебютувавши на початку 2023 року, Viking Saturn буде мати всі функції, які люди люблять у цій лінійці, включаючи фірмові страви, вино та пиво на обід та вечерю та принаймні одну берегову екскурсію, що пропонується в кожному порту.

Все це, а також найкращий термальний спа-центр у морі та стильний скандинавський декор роблять Viking Saturn відмінним вибором для дорослих (лінія не приймає пасажирів молодше 18 років), які люблять навчання та збагачення у вишуканій обстановці.

Vista СТАНЕ ПЕРШИМ НОВИМ КОРАБЛЕМ В ОКЕАНІЇ З 2012 РОКУ

Перший із кораблів класу Allura Class, Oceania's Vista, матиме безліч нових ресторанів та функцій; це зрозуміло, оскільки це перша новобудова Oceania Cruises з 2012 року. Дебютувавши у квітні 2023 року, Oceania's Vista продовжить акцентувати увагу лінії на визначній кухні; Серед нових закладів — Ember, де подають страви американської кухні, та Aquamar Kitchen, де основна увага буде приділена здоровій їжі (що не дивно для лінії, яка вперше запропонувала рослинне меню).

На знак поваги до мандрівників-одинаків на Oceania Vista з'явиться нова категорія кают з балконом, призначена для тих крейсерів, які мандрують власними силами або хочуть мати власний простір. Каюти найвищого рівня – Vista Suites та Owners Suites – мають цілодобові послуги дворецького, а остання категорія люксів може похвалитися деталями дизайну від Ralph Lauren Home.

Silver Nova СТАНЕ ПЕРШИМ КОРАБЛЕМ КЛАСУ NOVA КЛАСУ LUXURY LINE

Silver Nova стане першим кораблем розкішного флоту Silversea з усіма балконами та дебютує влітку 2023 року. Silver Nova з 728 пасажирами стане найбільшим кораблем Silversea, а також першою в лінійці гібридною технологією; Мета полягає в тому, щоб повністю позбутися викидів у порту.

Silver Nova також стане першим кораблем лінійки, який матиме басейн на борту корабля, а не закритий. Очікуйте, що високо оцінена кулінарна програма лінії SALT відіграє головну роль серед списку, що має високий бар із восьми ресторанів.

Regent Seven SEAS GRANDEUR РОЗШИРИТЬ КОРДОНИ РОЗКІШІ НА КОРАБЛІ

Seven Seas Grandeur, третя із серії нових будівель для Regent, ймовірно, спробує перевершити титул «найрозкішнішого круїзного лайнера у світі», який під час дебюту лінійка охрестила сестринським кораблем Silver Seas Explorer. У листопаді 2023 року Seven Seas Grandeur матиме свою версію Regent Suite за 11 000 доларів за ніч, і в лінійці вже говориться, що корабель матиме найвище співвідношення простору та екіпажу на пасажира в галузі.

На Seven Seas Grandeur компанія Regent прагне боротися із претензією родинної лінії Oceania на найвищі оцінки серед гурманів. На кораблі буде чотири ресторани та дебютує нова версія Compass Rose, головної їдальні корабля. Чекайте на привабливі скульптури, багато кришталю та меню, яке фокусується на найекстравагантніших інгредієнтах.

Crystal Cruises ЗНОВУ З'ЯВЛЯЄТЬСЯ З НОВИМ ВЛАСНИКОМ

Після подання заяви про банкрутство у 2022 році Crystal Cruises знайшла нового власника в особі групи розкішних подорожей Abercrombie & Kent та колишнього голови Silversea Манфреді Лефевра д'Овідіо. Компанія планує перезапустити бренд на колишніх кораблях Crystal та з колишнім президентом Crystal Джеком Андерсоном у 2023 році.

Любителям кришталю пообіцяли капітальний ремонт Crystal Serenity і Crystal Symphony. І хоча ми досі мало що знаємо, перезавантажена лінія, здається, повертає багатьох своїх топ-менеджерів та команду — те саме, що зробило Crystal улюбленим брендом класу люкс. Нам не терпиться побачити, як це вийде.

ЕКСПЕДИЦІЙНІ КОРАБЛІ, ЯКІ НАС ЧЕКАЮТЬ В 2023 РОЦІ

Explora 1 СТАНЕ ПЕРШИМ КОРАБЛЕМ У РОЗКІШНІЙ ЕКСПЕДИЦІЙНІЙ КРУЇЗНІЙ ЛІНІЇ MSC, EXPLORA JOURNEYS

Перший корабель у новій круїзній лінії, створеній MSC Cruises під назвою Explora Journeys, прибуде в липні 2023 року. Хоча про Explora I було опубліковано не так багато подробиць, ми знаємо, що з 922 пасажирами корабель буде в більшому кінці люксовий сегмент. (Це не обов'язково погано, тому що це означає, що на борту буде більше місць та розваг.)

Перші відомості про корабель відзначають дев'ять столових вражень і кают, площа яких починається з 377 квадратних футів. Відкритий простір буде виділено 64 приватними кабінками для перевдягання у трьох відкритих басейнах; четвертий басейн матиме розсувний скляний дах, що дозволяє купатися за будь-якої погоди.

Seabourn Pursuit СТАНЕ ДРУГИМ РОЗКІШНИМ ЕКСПЕДИЦІЙНИМ КОРАБЛЕМ У ЛІНІЙЦІ

Seabourn Pursuit, що виходить у вересні 2023 року, поєднує в собі розкіш океанського круїзного лайнера Seabourn з авантюрним духом експедиційного корабля. Що це означає? Подумайте про стандарти полярного класу PC6 та передові технології, щоб дістатися до віддалених регіонів, а також про два підводні човни, які доповнюють підводні дослідження тим, що ви можете робити над водою, наприклад, тури на зодіаку та каякінг.

Однією з особливостей Seabourn Pursuit, яку ви знайдете лише на родинному експедиційному кораблі Seabourn Venture, який дебютує у 2022 році, є двоповерхові люкси з вікнами подвійної висоти та телескопами для спостереження за дикою природою. Кожен на борту може насолодитися Центром відкриттів та Залом експедицій, де натуралісти та гіди експедицій проводитимуть щоденні лекції, брифінги та програми зі збагачення.